Hoewel deze site met de grootste zorg en aandacht is samengesteld, kan Karnavalsvereniging de Griethtreejers uit Zevenaar en/of de makers van deze site, niet aansprakelijk worden gesteld voor juistheid van gegevens zoals die op verschillende pagina's zijn opgenomen.

Carnavalsvereniging de Griethtreejers uit Zevenaar is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, wat verlies van data, gegevens of verlies van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie welke op de website van de Griethtreejers is opgenomen.

Carnavalsvereniging de Griethtreejers is niet aansprakelijk voor enige schade, voortvloeiende uit foute informatie en/of gebruik van de Griethtreejers informatie site.

KV de Griethtreejers tracht om de informatie welke op deze pagina's wordt aangeboden, zo accuraat mogelijk te houden.
Noch de Kv de Griethtreejers draagt enige verantwoordelijkheid voor de inhoud van hun informatie op hun internetsite dan wel voor de directe of indirecte gevolgen van handelen en/of nalaten op basis hiervan. Aan de redactionele samenstelling en inhoud wordt de uiterste zorg besteed.

De bedoeling van de Website is, het verstrekken van informatie over de Kv de Griethtreejers en karnaval in Zevenaar. Hoewel wij grote zorg besteden aan de opmaak en inhoud van onze website, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid van de informatie die hier wordt gegeven.

Wij raden u daarom ten zeerste aan om de juistheid van de informatie bij Kv de Griethtreejers te verifiëren en te controleren of de verstrekte informatie correct en volledig is.

Door gebruik te maken van informatie van deze website, verklaart u dat u de Griethtreejers en/of de makers van de website, niet aansprakelijk zult stellen voor enige schade samenhangend met deze website.

Voor de opbouw van deze site heeft Kv de Griethtreejers beroep gedaan op de volgens haar meest actuele, correcte en duidelijke informatie.

Het gebruik van deze informatie van deze website is bijgevolg volkomen vrijblijvend en op eigen risico van de gebruiker. De gebruiker is volledig zelf aansprakelijk voor elke rechtstreekse of onrechtstreekse schade die hij zou lijden of aan derden zou veroorzaken ten gevolgen van disseminatie of gebruik van de hier verkrijgbare informatie.

Bepaalde links in deze site leiden naar andere informatiedragers op de servers van derden, waarover Kv de Griethtreejers geen controle heeft. Kv de Griethtreejers waarborgt niet de juistheid en accuraatheid of enig ander aspect van de informatie vervat on dergelijke servers

Voor meer informatie stuur een e-mailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.